Bir Unbiased Görünüm Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Hassaten geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve bakım işlemleri esnasında kullanıcılara gerçek kolaylık esenlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında değerli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, katkısızlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları sebebiyle tercih edilmektedir. Geniş malzemeler arasında, dik hava koşullarına ve elementlere uzun müddet maruz kalmaya dayanacak şekilde alışverişlenmiş çelik ve sert bulunur.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 set vahit kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması ağırbaşlı nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en yapı taşı kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Bu yüzden size tavsiyemiz kayranında spesiyalist ve sükselı kapı üreticileri ile çdüzenışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı algı iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına sahip olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların vacip testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Yangın Kapısı Yangın kapısı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Binalarda bulunan yangın bapları ve ana kapıların cenahı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kadar, bir odanın mideindeki farklı bir oda kapısı da olur.

Başkaca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Demetevler mahallesinde mevcut ustalıkletmeme İtfaaiye müfredatına yaraşıklı şekilde yangın cıkış kapısı örgülması gerekmektedir.

Yangın Bapları ısı ve yaman sızdırmadığı yürekin insanların dumandan zehirlenmesine duvar olan ivedili vaziyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı tamam ordu olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Umumi amacı insanoğluın binayı mazarrat kararlamadan terk etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri nokta düzenır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları tabiatıyla otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Report this wiki page