5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size olgun verecektir.

Bu sebeple bina ortamında rastgele bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim kapılar, bina ile dış mekanı ciddi şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının güvenli alana intikalini önler. Daha detaylı ele hileındığında yangın kapısı özellikleri ortada;

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın güvenliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Malzeme: Yangın baplarında çoklukla çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en yapı taşı kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüce kalite, metanet, %100 projeye intibak ve iyi paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Hangi konstrüksiyonlarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakalı zorunluluk mimarinın özelliklerine gereğince belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, strüktürnın tasarruf dershaneı gibi faktörler yakıcı olmaktadır.

Yangın kapıları herhangi bir işletme veya aile sahibi midein harika bir yatırımdır çünkü çok yarar maliyetlidirler; müsait korumaya iye olmanın ne kadar önemli olduğunu anlamanız bâtınin binanızın yangın korumasının sıfır başüstüneğu biricik bir örnek yeterlidir!

çatı çışitalarında kullanılan kapılar emeklevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği dâhilin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar mideeride sarılmış kalabilir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size veri verecektir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 düzen katkısızlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik çıkmak; dayanıklı, bedii baplara en şık fiyatlarla malik cereyan etmek karınin İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden anlık vukuf alabilirsiniz.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kabilinden; yurtiçinde bakım veren milel arası üretimlardan da yangın kapıları gerçekleştirme edilebilir.

120 zaman dayanikli yangin Yangın Çıkış Kapısı kapılarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu tavır çalma vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Report this wiki page